Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto rosso
- 1 Glas getrocknete Tomaten, in Öl (280 g)
- 100 g Olivenöl
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
Pesto verde
- 70 g Pinienkerne
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 150 g Olivenöl
- 2 Bund Basilikum, ohne Stiele
- 1 TL Zitronensaft
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
Zum Anrichten
- 4 Kugeln Büffel-Mozzarella (à 125 g)
- 16 Cherry-Tomaten
- Crema di Balsamico
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1495 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nizza-Salat
40min
Hähnchen mit warmem Kartoffelsalat
55 min
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25 min
Nudel-Rucola-Salat
50min
Mariniertes Gemüse
4 godz.
Mozzarella-Pesto-Spieße
2h 15min
Bruschetta mit Olivencreme
5 min
Salat mit Ziegenkäse und Wildblumen-Honig-Dressing
10min
Crostini mit Tomate
25 min
Griechischer Bauernsalat
20 min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1h
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10min