Thermomix® het zelf

Haal uw glitter- en lijmpistool tevoorschijn, want het is Maak een geschenk-dag. Deze officiële Thermomix®-feestdag wordt gevierd op 24 juni, maar het is niet te vroeg om iedereen aan te moedigen cadeaus te maken voor hun geliefden.

Lekkere koekjes

Smakelijke kleine traktaties

Het begint met het juiste recept en eindigt met het juiste ontwerp

Het begint met het juiste recept en eindigt met het juiste ontwerp. Om uw zelfgemaakte cadeau in te pakken, zijn er veel inpakpapier, tassen, potten, dozen en labels om uit te kiezen. Is het vinden van de juiste verpakking voor uw heerlijke traktatie een uitdaging? We hebben de handigste en mooiste opties voor u verzameld! Ontdek onze tips en trucs.

Start met lezen

Bent u een zoetekauw of een liefhebber van hartig?

Wereld van granola

Inpakken is cruciaal

Wilt u niet alleen het cadeau zelf maken, maar ook de verpakking met de hand maken? Goed idee! Raadpleeg onze knutselgids om uw eigen verpakking binnen enkele seconden te voltooien.

Begin nu

Zelfgemaakte basisproducten

Zelfgemaakte jam

De helft van het werk bestaat uit de voorbereiding

Voordat u uw zelfgemaakte cadeaus in potjes of bakjes doet, moet u ervoor zorgen dat deze brandschoon zijn. Dit is belangrijk om het voedsel te conserveren en te ontdoen van alle bacteriën. De potten zorgvuldig reinigen met behulp van warmte is een must als u ervoor wilt zorgen dat uw cadeaus een tijd lang lekker blijven.