Apparaten en accessoires
Gazellehoorns
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
25 stuks
Ingrediënten
-
suiker170 g
-
ongezouten boter in stukken80 g
-
bloem200 g
-
citroen enkel de geraspte zeste1
-
oranjebloesemwater110 g
-
amandelen, gepeld250 g
-
kaneel2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
3 g
Calorieën
598 kJ /
143 kcal
Vetten
8 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Marokko
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Geen beoordelingen
Mango kleefrijst cake (vegan)
11u.
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2u. 35min
Aardbeienmilkshake
5min
Sangria
10min
Aardbeienmojito
10min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Mojito
10min
Pistache Crème Brûlée
Geen beoordelingen
Batbout met kaas
30min
Tunesische Chorba
45min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2u. 40min