Apparaten en accessoires
Gazellehoorns
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
25 stuks
Ingrediënten
-
suiker170 g
-
ongezouten boter in stukken80 g
-
bloem200 g
-
citroen enkel de geraspte zeste1
-
oranjebloesemwater110 g
-
amandelen, gepeld250 g
-
kaneel2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
3 g
Calorieën
598 kJ /
143 kcal
Vetten
8 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Marokko
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Geen beoordelingen
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Geen beoordelingen
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Geen beoordelingen
Pizza lahmacun a la Turk
1u.
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Geen beoordelingen
Pastilla met kip
1u. 10min
Batbout met kaas
30min
Gozleme
1u. 40min
Appelpunch
30min
Tomaat en Chili jam
1u. 15min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2u. 40min