Apparaten en accessoires
Gazellehoorns
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
25 stuks
Ingrediënten
-
suiker170 g
-
ongezouten boter in stukken80 g
-
bloem200 g
-
citroen enkel de geraspte zeste1
-
oranjebloesemwater110 g
-
amandelen, gepeld250 g
-
kaneel2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
3 g
Calorieën
598 kJ /
143 kcal
Vetten
8 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Marokko
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tajine van lam met abrikozen en honing
1u. 30min
Minipizza’s
1u. 20min
Fatayer met kaas en munt
2u.
Harira
7u.
Drie kaas pides
1u. 40min
Veggie regenboog pizza
Geen beoordelingen
Bananensticks met chocoladecoating
Geen beoordelingen
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Mojito
10min
Batbout met kaas
30min
Appel en citroen krans
50min
Muntthee
25min