Apparaten en accessoires
Gazellehoorns
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
25 stuks
Ingrediënten
-
suiker170 g
-
ongezouten boter in stukken80 g
-
bloem200 g
-
citroen enkel de geraspte zeste1
-
oranjebloesemwater110 g
-
amandelen, gepeld250 g
-
kaneel2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
3 g
Calorieën
598 kJ /
143 kcal
Vetten
8 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Marokko
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
No ratings
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
No ratings
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
No ratings
Pizza lahmacun a la Turk
1 h
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
No ratings
Pastilla met kip
1 h 10 min
Batbout met kaas
30 min
Gozleme
1 h 40 min
Appelpunch
30 min
Tomaat en Chili jam
1 h 15 min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 h 40 min