Apparaten en accessoires
Harde pistachekoekjes
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
20 stuks
Ingrediënten
-
suiker110 g
-
ongezouten, gepelde pistachenoten30 g
-
60 g amandelen, gepeldongezouten, gepelde pistachenoten60 g
-
rijstmeel30 g
-
eiwitten2
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bloemsuiker om te bestrooien2 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
1.4 g
Calorieën
222 kJ /
52 kcal
Vetten
2.3 g
Vezels
0.4 g
Koolhydraten
6.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kip katsu curry met rijst
1u. 40min
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Bananensticks met chocoladecoating
Geen beoordelingen
Pizza Margherita
2u. 10min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Geen beoordelingen
Vanille yoghurt
12u. 20min
Toffees
2u.
Minipizza’s
1u. 20min
Stoofgerecht met tofu
30min
Chocolade sneeuwballen
1u.