Hallo, Thermomix® Limited Edition Sparkling Black!

Vier Vorwerk’s 140-jarige jubileum met de ultieme keukenhulp in een nieuw jasje als eerbetoon aan de rijke geschiedenis van het bedrijf en ontdek op bubbels geïnspireerde recepten om uw eigen feesten nog leuker te maken

Proost op iedereen die elk feest laat schitteren!

Laat uw creativiteit de vrije loop en uw feestje sprankelen met de Thermomix® TM6 140-Year Limited Edition Sparkling Black!

En vergeet niet de dichtstbijzijnde fles bubbels te pakken, zoals sodawater, ginger ale, champagne of prosecco, om textuur, smaak en visuele aantrekkingskracht aan uw feestgerechten toe te voegen. Verwerk ze in drankjes, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts voor een uniek tintje.

Blijf schitteren!

Pop, bubbel en proost: Sprankelende drank sensaties

Uw sprankelende show-stopper!

Of u al even Thermomix fan bent of net komt kijken, dit prachtige item is altijd indrukwekkend. Ontdek de strakke en stijlvolle 140-Year Limited Edition Sparkling Black TM6, voor een beperkte tijd. Boek een demonstratie met een advisor om de uwe vandaag nog te bemachtigen!

Boek een demonstratie

Sprankelende hapjes

Sprankelende lekkernijen

5 tips voor koken met bubbels

Als u uw kookkunsten wilt verbeteren, voegt u een vleugje plezier toe aan uw gerechten. Verwerk bubbels met deze 5 tips:

1. Experimenteer met verschillende typen bubbels, zoals champagne of bruisend water, om unieke smaken en texturen toe te voegen aan uw gerechten.

2. Denk aan de temperatuur van uw bubbels. Te veel hitte kan ze doen verdwijnen, te veel kou kan de effectiviteit beperken.

3. Verwerk de bubbels lichtjes in uw gerechten om ze levendig te houden.

4. Gebruik bubbels om de textuur en lichtheid van uw gerechten te versterken, bijvoorbeeld door ze te verwerken in soufflés of mousse.

5. Veel plezier en wees creatief met uw bubbelcreaties - de mogelijkheden zijn eindeloos!

Waarom probeert u deze ravioli van sternoten met champagnesaus niet?

Sprankelende zoete lekkernijen

Laten we een speciale gelegenheid lekker bruisend vieren!

Sprankelende ideeën voor een etentje met vrienden