Apparaten en accessoires
Salsa tonnata
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
8 porzioni
Ingrediënten
-
300 g di olio di semi di arachidi
-
400 g di tonno in scatola in olio di oliva ben sgocciolato
-
6 acciughe fresche
-
2 cucchiai di capperi sotto sale dissalati
-
40 g di succo di limone spremuto fresco
-
2 cucchiai di aceto di vino bianco
-
6 tuorli a temperatura ambiente
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Natrium
271.3 mg
Eiwitten
17.8 g
Calorieën
1987.9 kJ /
475.1 kcal
Vetten
44.7 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
8.2 g
Koolhydraten
0.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Classiche italiane
10 recepten
Italië
Italië