Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preparare il vitello
- 900 g di acqua
- 80 g di carota a pezzi (1 carota)
- 60 g di gambo di sedano a pezzi
- 60 g di cipolla a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di carne di vitello magatello in un solo pezzo
Preparare la salsa tonnata
- 300 g di olio di arachidi
- 200 g di tonno in scatola, sott'olio
- 4 filetti di acciuga, sott'olio (10 g)
- 40 g di capperi sotto sale, sciacquati e dissalati
- ½ limone, il succo (30 g)
- 1 cucchiaio di aceto
- 3 tuorli a temperatura ambiente
Terminare la preparazione
- 1 carota tagliata a nastro con il pelapatate o a fettine sottili (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2711 kJ / 648 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 1.3 g
- Vetten
- 57.4 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roastbeef in salsa verde con patate
40 Min
Pâté di vitello in gelatina
8 godz. 30 min
Roastbeef
55 Min
Dado di carne
45 Min
Polenta
1 Std.
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5h
Salsa tonnata
20 Min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 Std. 30 Min
Roastbeef in salsa verde
40 Min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13 Std.