Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preparare il vitello
- 900 g di acqua
- 80 g di carota a pezzi (1 carota)
- 60 g di gambo di sedano a pezzi
- 60 g di cipolla a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di carne di vitello magatello in un solo pezzo
Preparare la salsa tonnata
- 300 g di olio di arachidi
- 200 g tonno in scatola in olio di oliva
- 4 filetti di acciuga sott'olio (10 g)
- 40 g di capperi sotto sale, sciacquati e dissalati
- ½ limone, il succo (30 g)
- 1 cucchiaio di aceto
- 3 tuorli a temperatura ambiente
Terminare la preparazione
- 1 carota tagliata a nastro con il pelapatate o a fettine sottili (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2711 kJ / 648 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 1.3 g
- Vetten
- 57.4 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta
1h
Gnocchi di patate
1h 15min
Mondeghili
40min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16h 30min
Crespelle agli asparagi
1u. 30min
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5h
Vitello tonnato
24 Std. 45 Min
Sale alle erbe aromatiche
5 Min
Vitello tonnato
25h 30min
Vitello tonnato
25h 30min
Roastbeef
55min
Salsa tonnata
20 Min