Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)

Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 15min
2 Portionen

Ingrediënten

  • Wasser
    450 g
  • Thymian Blätter abgezupft
    ½ Zweigchen
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Peterli Blätter abgezupft
    ½ Bund
  • Salz nach Belieben
    ¾ TL
  • Kalbsvoressen in Stücken (2 cm)
    300 g
  • Pfeffer nach Belieben
    ½ TL
  • Rüebli in Scheiben (5 mm)
    150 g
  • Lauch in Scheiben (5 mm)
    100 g
  • Champignons, frisch geviertelt
    150 g
  • Butter
    10 g
  • Mehl
    10 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1080.4 mg
Eiwitten 35.3 g
Calorieën 1270.8 kJ / 303.7 kcal
Vetten 8.6 g
Vezels 4.7 g
Verzadigd vet 3.9 g
Koolhydraten 22.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...