Apparaten en accessoires
Onion bhaji
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
10 portions
Ingrediënten
-
ajwain seeds (see Tips)½ tsp
-
cumin seeds¾ tsp
-
fresh coriander leaves, stalks and roots (see Tips)2 ½ sprigs
-
fresh long green chilli trimmed and cut into halves½ - 1
-
chickpea (besan) flour80 g
-
garlic clove½
-
ground turmeric¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Kashmiri chilli powder¼ tsp
-
baking powder (see Tips)¼ tsp
-
water50 g
-
brown onions (approx. 250 g), cut into quarters1 ½
-
oil for frying500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
70.9 mg
Eiwitten
2.1 g
Calorieën
2027.7 kJ /
484.6 kcal
Vetten
50.7 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
3.8 g
Koolhydraten
7.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of India
98 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Everyday Indian curry paste
30min
Madras curry powder
15min
Bombay aloo
40min
Garlic and coriander naan
1u. 30min
Onion Bhaji
45min
Parathas
1u. 30min
Coriander chilli chutney
5min
Sabji (vegetable) curry
30min
Cucumber and mint raita
30min
Bhuna gosht
1u. 20min
Peshwari naan
1u. 20min
Murgh makhani (Butter chicken)
1u. 15min