Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 85 g gram flour
- 50 g plain yoghurt
- 1 large egg
- 1 Tbsp garam masala
- 1 Tbsp fenugreek leaves, dried
- 1 Tbsp lemon juice
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp Kashmiri chilli powder
- 35 g water
- 300 g onions, large, thinly sliced (2 mm)
- vegetable oil, for deep frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 274 kJ / 66 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peshwari Naans
2h
Pilau Rice
40 Min
Chapatis
1 Std. 30 Min
Cucumber and Mint Raita
25min
Gulab Jamuns
2 godz. 30 min
Naan Bread with Onion and Cumin
1 Std. 30 Min
Tikka Paste
1 Std.
Traditional Samosa
1 Std. 30 Min
Earl Grey Kulfi
8 godz. 35 min
Naan Bread with Onion and Cumin
2h
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 Min
Chicken Tikka Masala
45 Min