Apparaten en accessoires
Peshwari naan
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
6 portions
Ingrediënten
Dough
-
vegetable oil plus extra for greasing2 tbsp
-
water190 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baker's flour450 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
Greek-style natural yoghurt90 g
Filling
-
blanched almonds100 g
-
brown sugar3 tsp
-
raisins3 tsp
-
desiccated coconut plus extra for sprinkling (optional)1 ¼ tbsp
-
pouring (whipping) cream20 g
-
ghee melted, for brushing (see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
387.8 mg
Eiwitten
13.9 g
Calorieën
2296.8 kJ /
546.8 kcal
Vetten
27.5 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
8.1 g
Koolhydraten
59.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of India
98 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland