Apparaten en accessoires
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 30min
8 portie
Ingrediënten
Bladerdeeg
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in bevroren blokjes van 1 cm gesneden450 g
-
meel en een beetje om vorm te geven450 gram
-
water koud200 g
-
zout3 g
Vulling
-
sjalotten gehalveerd3
-
teentje knoflook1
-
prei in stukken300 g
-
olijfolie20 g
-
zalmfilet, vers in stukken (3 cm)600 g
-
crème fraîche200 g
-
dille, vers gehakt1 el
-
citroensap
-
gerookte zalm in reepjes snijden200 g
-
zout1 snuifje
-
peper, gemalen1 snuifje
-
eierdooier1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1013.2 mg
Eiwitten
30.2 g
Calorieën
3963.5 kJ /
947.3 kcal
Vetten
69.3 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
37.3 g
Koolhydraten
52.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cider-Kipstoofpot
Ninguna valoración
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Ninguna valoración
Pompoen Chai Latte
20min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Ninguna valoración
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1h
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Ninguna valoración
Zuivelvrije tzatziki
Ninguna valoración
Fruitkroon
Ninguna valoración
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Nyonya kip-curry bun
Ninguna valoración
Alpenmacaroni
45min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Ninguna valoración