Apparaten en accessoires
Rice Wine Fish Fillet
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
2 portions
Ingrediënten
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)110 g
-
sugar1 tsp
-
water890 g
-
corn starch2 tsp
-
white fish fillet sliced in 1cm thickness (see tips)300 g
-
cooking oil1 tbsp
-
spring onion sliced1 stalk
-
ginger, fresh sliced5 g
-
wood ear mushroom, fresh50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
180.5 mg
Eiwitten
34.3 g
Calorieën
1849.7 kJ /
442.1 kcal
Vetten
20 g
Vezels
18.1 g
Verzadigd vet
4.6 g
Koolhydraten
26.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Open Cooking
32 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Geen beoordelingen
Four Heavenly Kings
Geen beoordelingen
Ginger Fried Rice
15min
Ginger Pork
25min
Braised Rice Wine Fish
20min
Sesame Chicken Mee Sua
40min
Pumpkin Chicken Brown Rice
50min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1u. 30min
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Geen beoordelingen
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
ABC Soup
1u. 10min
Old Cucumber Soup
Geen beoordelingen