Rice Wine Fish Fillet

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
2 portions

Ingrediënten

  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    110 g
  • sugar
    1 tsp
  • water
    890 g
  • corn starch
    2 tsp
  • white fish fillet sliced in 1cm thickness (see tips)
    300 g
  • cooking oil
    1 tbsp
  • spring onion sliced
    1 stalk
  • ginger, fresh sliced
    5 g
  • wood ear mushroom, fresh
    50 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 180.5 mg
Eiwitten 34.3 g
Calorieën 1849.7 kJ / 442.1 kcal
Vetten 20 g
Vezels 18.1 g
Verzadigd vet 4.6 g
Koolhydraten 26.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...