Apparaten en accessoires
Crisp Onsen Eggs
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
6 portions
Ingrediënten
-
white bread, slightly stale100 g
-
water1000 g
-
large eggs room temperature6
-
fine sea salt to taste
-
light soy sauce50 g
-
light brown sugar35 g
-
ground ginger1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
water, hot260 g
-
cornflour mixed with 2 Tbsp water2 Tbsp
-
oil for frying
-
fresh red chilli thinly sliced, for sprinkling1
-
fresh coriander chopped, for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1179.4 mg
Eiwitten
12.9 g
Calorieën
881.8 kJ /
210.8 kcal
Vetten
7.5 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
22.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Baby-friendly Moroccan Minced Lamb with Aubergine and Quinoa
1u.
Soy Sauce Prawns
30min
Daging Merah
35min
One Pot Chicken Rice
50min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
1u. 20min
Singapore Curry Chicken Noodles
1u.
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Mee Goreng Mamak
20min
Ayam Masak Kicap
40min
Sambal Sotong
1u. 15min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min