Apparaten en accessoires
Cider-Kipstoofpot
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentjes2
-
ui in partjes gesneden200 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt in stukken150 g
-
cider300 g
-
brandy200 g
-
water100 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
scharrelkip (1200-1500 g), in 8-10 stukken gesneden1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Natrium
1126 mg
Eiwitten
287.6 g
Calorieën
17520.2 kJ /
4187.4 kcal
Vetten
250.5 g
Vezels
7.1 g
Verzadigd vet
68.2 g
Koolhydraten
64.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
Volcano Steak Burgers
Geen beoordelingen
Salmorejo
Geen beoordelingen
Lams- en Quinoastoofpot
Geen beoordelingen
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Zeevruchtensoep
30min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3u. 30min
Roze roerei
15min
Tiramisu Smoothie
5min
Pistache Crème Brûlée
3u. 20min
Koreaanse Fried Chicken
3u. 10min