Apparaten en accessoires
Cider-Kipstoofpot
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentjes2
-
ui in partjes gesneden200 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt in stukken150 g
-
cider300 g
-
brandy200 g
-
water100 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
scharrelkip (1200-1500 g), in 8-10 stukken gesneden1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Natrium
1126 mg
Eiwitten
287.6 g
Calorieën
17520.2 kJ /
4187.4 kcal
Vetten
250.5 g
Vezels
7.1 g
Verzadigd vet
68.2 g
Koolhydraten
64.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Geen beoordelingen
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2u.
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Geen beoordelingen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Tempé
48u.
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Groentesticks
Geen beoordelingen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Groentepannenkoekjes
20min