Apparaten en accessoires
Sayur Asem
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves3
-
onions cut in halves80 g
-
fresh red chillies4
-
bird's eye chilli (chilli padi)4
-
dried shrimp soaked to soften50 g
-
fresh turmeric5 g
-
candlenuts (buah keras)2
-
shrimp paste (belacan)5 g
-
water1300 g
-
dried tamarind piece1
-
tamarind paste2 tbsp
-
fresh lemongrass whote part only, bruised1
-
kaffir lime leaves2
-
salt1 tsp
-
sugar adjust to taste1 tsp
-
corn (approx. 1 corn), cut in 4 pieces150 g
-
long beans cut in 4 cm length150 g
-
tomatoes cut in quarters1
-
vegetable stock cube1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1023.3 mg
Eiwitten
10.6 g
Calorieën
887.1 kJ /
212 kcal
Vetten
2.1 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
15.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Singapore Chilli Crab
50min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Brownie Brittle
40min
Meat Stock Paste
Geen beoordelingen
Cooking White Rice
25min
Balado Eggplant
50min
Mee Soto
1u. 10min
Chicken and caramelised onion sausages
1u. 5min
Singapore Laksa
55min
Lala Clam Soup Meehoon
1u. 15min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Sliced Fish Tofu Soup
2u. 10min