Apparaten en accessoires
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
Voorbereiding. 20min
Totaal 12u. 20min
6 porties
Ingrediënten
-
sojasaus150 g
-
hete chili-olie10 g
-
honing20 g
-
eierdooiers8
-
boter in stukken gesneden125 g
-
water25 g
-
citroensap½ afgestreken el
-
zout1 - 2 snuifjes
-
peper, vers gemalen1 snuifje
-
maïsbrood geroosterd (of een ander soort geroosterd brood)6 sneetjes
-
verse peterselie blaadjes, (om te garneren)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1750.5 mg
Eiwitten
8.5 g
Calorieën
1525 kJ /
364 kcal
Vetten
25.4 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
13.3 g
Koolhydraten
26.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Celebration of Colours
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Geen beoordelingen
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Geen beoordelingen
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Geen beoordelingen
Pindakaas Crackers
35min
Ravioli Soep met Rundsvlees
Geen beoordelingen
Oriëntaalse brunch
Geen beoordelingen
Flammekuchen
Geen beoordelingen
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Stoofpot van linzen
2u. 35min
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Geen beoordelingen
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Geen beoordelingen