Apparaten en accessoires
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
Voorbereiding. 20min
Totaal 12u. 20min
6 porties
Ingrediënten
-
sojasaus150 g
-
hete chili-olie10 g
-
honing20 g
-
eierdooiers8
-
boter in stukken gesneden125 g
-
water25 g
-
citroensap½ afgestreken el
-
zout1 - 2 snuifjes
-
peper, vers gemalen1 snuifje
-
maïsbrood geroosterd (of een ander soort geroosterd brood)6 sneetjes
-
verse peterselie blaadjes, (om te garneren)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1750.5 mg
Eiwitten
8.5 g
Calorieën
1525 kJ /
364 kcal
Vetten
25.4 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
13.3 g
Koolhydraten
26.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Celebration of Colours
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Geen beoordelingen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Geen beoordelingen
Kimchi kaasdip
Geen beoordelingen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Geen beoordelingen
Mango kleefrijst cake (vegan)
11u.
Kleine carnaval beignets
Geen beoordelingen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1u. 15min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1u.
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Geen beoordelingen
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1u. 35min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1u. 45min
Pistache Crème Brûlée
3u. 20min