Apparaten en accessoires
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
Voorbereiding. 20min
Totaal 12u. 20min
6 porties
Ingrediënten
-
sojasaus150 g
-
hete chili-olie10 g
-
honing20 g
-
eierdooiers8
-
boter in stukken gesneden125 g
-
water25 g
-
citroensap½ afgestreken el
-
zout1 - 2 snuifjes
-
peper, vers gemalen1 snuifje
-
maïsbrood geroosterd (of een ander soort geroosterd brood)6 sneetjes
-
verse peterselie blaadjes, (om te garneren)
Voeding per 1 portie
Calorieën
364 kcal /
1525 kJ
Eiwitten
8.5 g
Vetten
25.4 g
Koolhydraten
26.6 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
13.3 g
Natrium
1750.5 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Celebration of Colours
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Sinaasappel Croissants
Geen beoordelingen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Geen beoordelingen
Geode cake
Geen beoordelingen
Truffel-Parmesaan-Ravioli
Geen beoordelingen
Vegetarische hamburger
45min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Geen beoordelingen
Volkoren pitabrood
Geen beoordelingen
Pierogi met vlees
1u.
Crème anglaise
15min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Pizza Diavola
Geen beoordelingen
Harira
7u.