Apparaten en accessoires
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
Voorbereiding. 20min
Totaal 12u. 20min
6 porties
Ingrediënten
-
sojasaus150 g
-
hete chili-olie10 g
-
honing20 g
-
eierdooiers8
-
boter in stukken gesneden125 g
-
water25 g
-
citroensap½ afgestreken el
-
zout1 - 2 snuifjes
-
peper, vers gemalen1 snuifje
-
maïsbrood geroosterd (of een ander soort geroosterd brood)6 sneetjes
-
verse peterselie blaadjes, (om te garneren)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1750.5 mg
Eiwitten
8.5 g
Calorieën
1525 kJ /
364 kcal
Vetten
25.4 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
13.3 g
Koolhydraten
26.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Celebration of Colours
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Geen beoordelingen
Pistache Shake met Witte Chocolade
Geen beoordelingen
Volcano Steak Burgers
Geen beoordelingen
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Geen beoordelingen
Spaghetti Bolognese
40min
Cashew schenkroom
Geen beoordelingen
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Geen beoordelingen
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Geen beoordelingen
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Geen beoordelingen
Tiramisu Smoothie
5min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Geen beoordelingen
Kaneelrolletjes met glazuur
2u. 30min