Apparaten en accessoires
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
4 portie
Ingrediënten
-
zeebrasem filet, ontveld en ontdaan van graten, 2-3 uur ingevroren (zie "Advies")500 g
-
sjalot50 g
-
verse koriander8 takjes
-
citroensap40 g
-
zout4 snuifjes
-
peper, gemalen4 snuifjes
-
vanillestokje zaadjes van1
-
avocado gedetailleerd in dobbelstenen1
-
mango, rijp gedetailleerd snijden1
-
verse korianderbladeren4 takjes
-
fleur de sel voor afwerking
-
olijfolie voor afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
244.4 mg
Eiwitten
29.1 g
Calorieën
3037.5 kJ /
726 kcal
Vetten
12 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
23.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Geen beoordelingen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Geen beoordelingen
Lactosevrije luikse wafels
Geen beoordelingen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Vegan pudding
15min
Kimchi kaasdip
Geen beoordelingen
Matzeballen
Geen beoordelingen
Paaspastei
Geen beoordelingen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Geen beoordelingen
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Geen beoordelingen
Temaki Sushi
Geen beoordelingen
XXL kip pastei
1u. 55min