Apparaten en accessoires
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
4 portie
Ingrediënten
-
zeebrasem filet, ontveld en ontdaan van graten, 2-3 uur ingevroren (zie "Advies")500 g
-
sjalot50 g
-
verse koriander8 takjes
-
citroensap40 g
-
zout4 snuifjes
-
peper, gemalen4 snuifjes
-
vanillestokje zaadjes van1
-
avocado gedetailleerd in dobbelstenen1
-
mango, rijp gedetailleerd snijden1
-
verse korianderbladeren4 takjes
-
fleur de sel voor afwerking
-
olijfolie voor afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
244.4 mg
Eiwitten
29.1 g
Calorieën
3037.5 kJ /
726 kcal
Vetten
12 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
23.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Geen beoordelingen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Geen beoordelingen
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Geen beoordelingen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Bietencarpaccio met Burrata
Geen beoordelingen
Bernse Aardappelrösti met Spek
Geen beoordelingen
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Champignon en feta strudel met spinazie
1u. 45min
Hornazo
Geen beoordelingen
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min