Tartaar van Zeebrasem met Vanille

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
4 portie

Ingrediënten

  • zeebrasem filet, ontveld en ontdaan van graten, 2-3 uur ingevroren (zie "Advies")
    500 g
  • sjalot
    50 g
  • verse koriander
    8 takjes
  • citroensap
    40 g
  • zout
    4 snuifjes
  • peper, gemalen
    4 snuifjes
  • vanillestokje zaadjes van
    1
  • avocado gedetailleerd in dobbelstenen
    1
  • mango, rijp gedetailleerd snijden
    1
  • verse korianderbladeren
    4 takjes
  • fleur de sel voor afwerking
  • olijfolie voor afwerking

Voeding per 1 portie

Calorieën 726 kcal / 3037.5 kJ
Eiwitten 29.1 g
Vetten 12 g
Koolhydraten 23.4 g
Vezels 8 g
Verzadigd vet 2 g
Natrium 244.4 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen