Apparaten en accessoires
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
4 portie
Ingrediënten
-
zeebrasem filet, ontveld en ontdaan van graten, 2-3 uur ingevroren (zie "Advies")500 g
-
sjalot50 g
-
verse koriander8 takjes
-
citroensap40 g
-
zout4 snuifjes
-
peper, gemalen4 snuifjes
-
vanillestokje zaadjes van1
-
avocado gedetailleerd in dobbelstenen1
-
mango, rijp gedetailleerd snijden1
-
verse korianderbladeren4 takjes
-
fleur de sel voor afwerking
-
olijfolie voor afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
244.4 mg
Eiwitten
29.1 g
Calorieën
3037.5 kJ /
726 kcal
Vetten
12 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
23.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Tikka Masala van Bloemkool
30min
Vegan Lasagne met Linzen
Geen beoordelingen
Peperkoek met Honing
Geen beoordelingen
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Pizza-Burrata
1u. 40min
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Geen beoordelingen
Tarte Tatin
2u.
Pierogi met vlees
1u.
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Geen beoordelingen
Salmorejo
Geen beoordelingen
Pavlova-toren met gemengde bessen
5u. 30min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Geen beoordelingen