Apparaten en accessoires
Burgers met zeeduivel en zalm
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
5 porties
Ingrediënten
Saus
-
knoflookteentjes2
-
gemengde kruiden, vers2 el
-
zout½ tl
-
komkommer in stukken gesneden (4 cm)200 g
-
Griekse yoghurt180 g
-
Dijon mosterd1 el
Burger
-
citroenschil4 sneetjes
-
croutons60 g
-
prei50 g
-
lente-ui of sjalot50 g
-
verse peterselie20 g
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
zeeduivel filet, zonder vel, graatloos in stukken gesneden (0,5 cm)250 g
-
zalmfilet, vers, ontveld in stukken gesneden (0,5 cm)100 g
-
ei1
-
olijfolie2 eetlepels
-
hamburger broodjes of 8 sneetjes toastbrood600 g
-
groene slabladeren150 g
-
tomaat in plakjes gesneden50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 5 porties
Natrium
6587.7 mg
Eiwitten
152 g
Calorieën
12327.5 kJ /
2946.4 kcal
Vetten
84.2 g
Vezels
25.4 g
Verzadigd vet
17.9 g
Koolhydraten
392.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Low Carb recepten
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrije appel- en citroentaart
1u. 30min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45min
Rabarber, gember en citroen risotto
Geen beoordelingen
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14u. 20min
Skelethoofden
5u.
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Geen beoordelingen
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1u.
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Geen beoordelingen