Apparaten en accessoires
Burgers met zeeduivel en zalm
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
5 porties
Ingrediënten
Saus
-
knoflookteentjes2
-
gemengde kruiden, vers2 el
-
zout½ tl
-
komkommer in stukken gesneden (4 cm)200 g
-
Griekse yoghurt180 g
-
Dijon mosterd1 el
Burger
-
citroenschil4 sneetjes
-
croutons60 g
-
prei50 g
-
lente-ui of sjalot50 g
-
verse peterselie20 g
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
zeeduivel filet, zonder vel, graatloos in stukken gesneden (0,5 cm)250 g
-
zalmfilet, vers, ontveld in stukken gesneden (0,5 cm)100 g
-
ei1
-
olijfolie2 eetlepels
-
hamburger broodjes of 8 sneetjes toastbrood600 g
-
groene slabladeren150 g
-
tomaat in plakjes gesneden50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 5 porties
Natrium
6587.7 mg
Eiwitten
152 g
Calorieën
12327.5 kJ /
2946.4 kcal
Vetten
84.2 g
Vezels
25.4 g
Verzadigd vet
17.9 g
Koolhydraten
392.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Low Carb recepten
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
No ratings
Sticky five spice kippenvleugeltjes
No ratings
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
No ratings
Vanille Yoghurt
No ratings
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
No ratings
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
No ratings
Druiven en cava trifle
No ratings
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
No ratings
Zuurkool
No ratings
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 min
Roggebroodjes
12 h