Apparaten en accessoires
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 portie
Ingrediënten
-
selderij bladeren40 g
-
venkelknollen alleen uiteinden (4-5 cm)40 g
-
teentje knoflook1
-
korianderzaad1 theelepel
-
graanmosterd1 eetlepel
-
olijfolie50 g
-
citroensap, vers geperst30 g
-
zout plus extra voor kruiden2 - 3 snuifje
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
selderstengels in stukken gesneden100 g
-
venkelknollen in stukken gesneden100 g
-
zeebrasem in hun geheel, gestript en schoongemaakt (ongeveer 500 g per stuk)3
-
water500 g
-
gedroogde laurierbladeren2
-
aardappelen in blokjes (3 cm) (zie variatie)1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
155.9 mg
Eiwitten
21.1 g
Calorieën
1278.2 kJ /
305.5 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
5.2 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
32.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pindakaas Havermoutbal
Keine Bewertungen
Zachte Appelcake
50 Min
De eerste hap: Vruchtenpuree
Keine Bewertungen
Mini Burgers
Keine Bewertungen
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Keine Bewertungen
Sunrise smoothie
10 Min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 Std. 30 Min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Keine Bewertungen
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Sapje van rucola en waterkers
Keine Bewertungen
Rode uiensoep met gehaktballen
40 Min
Salade van Kool en Wortel met Feta
15 Min