Apparaten en accessoires
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 portie
Ingrediënten
-
selderij bladeren40 g
-
venkelknollen alleen uiteinden (4-5 cm)40 g
-
teentje knoflook1
-
korianderzaad1 theelepel
-
graanmosterd1 eetlepel
-
olijfolie50 g
-
citroensap, vers geperst30 g
-
zout plus extra voor kruiden2 - 3 snuifje
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
selderstengels in stukken gesneden100 g
-
venkelknollen in stukken gesneden100 g
-
zeebrasem in hun geheel, gestript en schoongemaakt (ongeveer 500 g per stuk)3
-
water500 g
-
gedroogde laurierbladeren2
-
aardappelen in blokjes (3 cm) (zie variatie)1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
155.9 mg
Eiwitten
21.1 g
Calorieën
1278.2 kJ /
305.5 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
5.2 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
32.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Stoofvlees
3hod. 10min.
Vegan Lasagne met Linzen
Žádné hodnocení
Cookie Monster Cheesecake IJs
8hod. 25min.
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min.
Lolly's met aardbeien
Žádné hodnocení
Glutenvrij Brood
3hod. 20min.
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4hod. 15min.
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Žádné hodnocení
Borscht
50min.
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Žádné hodnocení
Krokant gebraad met moutbiersaus
2hod. 40min.
Pistache Crème Brûlée
3hod. 20min.