Apparaten en accessoires
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 portie
Ingrediënten
-
selderij bladeren40 g
-
venkelknollen alleen uiteinden (4-5 cm)40 g
-
teentje knoflook1
-
korianderzaad1 theelepel
-
graanmosterd1 eetlepel
-
olijfolie50 g
-
citroensap, vers geperst30 g
-
zout plus extra voor kruiden2 - 3 snuifje
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
selderstengels in stukken gesneden100 g
-
venkelknollen in stukken gesneden100 g
-
zeebrasem in hun geheel, gestript en schoongemaakt (ongeveer 500 g per stuk)3
-
water500 g
-
gedroogde laurierbladeren2
-
aardappelen in blokjes (3 cm) (zie variatie)1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
155.9 mg
Eiwitten
21.1 g
Calorieën
1278.2 kJ /
305.5 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
5.2 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
32.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 min
Groentesandwiches
No ratings
Spareribs met glazuur van appel en honing
No ratings
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
No ratings
Lolly's met aardbeien
No ratings
Crème pâtissière
15 min
Pasta met crème van pistache
30 min
Oost-Europese brunch
No ratings
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
No ratings
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 h 30 min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 h 10 min
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4 h 15 min