Apparaten en accessoires
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 portie
Ingrediënten
-
selderij bladeren40 g
-
venkelknollen alleen uiteinden (4-5 cm)40 g
-
teentje knoflook1
-
korianderzaad1 theelepel
-
graanmosterd1 eetlepel
-
olijfolie50 g
-
citroensap, vers geperst30 g
-
zout plus extra voor kruiden2 - 3 snuifje
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
selderstengels in stukken gesneden100 g
-
venkelknollen in stukken gesneden100 g
-
zeebrasem in hun geheel, gestript en schoongemaakt (ongeveer 500 g per stuk)3
-
water500 g
-
gedroogde laurierbladeren2
-
aardappelen in blokjes (3 cm) (zie variatie)1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
155.9 mg
Eiwitten
21.1 g
Calorieën
1278.2 kJ /
305.5 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
5.2 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
32.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Salade van Kool en Wortel met Feta
Geen beoordelingen
Pindakaas
5min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1u. 50min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Geen beoordelingen
Spaghetti Bolognese
40min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Omelet Caprese
30min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Pikante Kip met Kokosrijst
Geen beoordelingen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1u. 15min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min