Apparaten en accessoires
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Voorbereiding. 30min
Totaal 6u. 30min
6 portie
Ingrediënten
-
bloem50 g
-
zout2 tl
-
peper, vers gemalen1 snuifje
-
kalfsvlees stuk, pezen vrij in blokjes gesneden (ongeveer 5 cm x 5 cm)800 g
-
verse korianderbladeren (zie tip)10 g
-
verse peterseliebladeren (zie tip)10 g
-
verse basilicumbladeren (zie tip)10 g
-
olijfolie20 g
-
spekblokjes200 g
-
500 g rode uien, in partjes gesnedenuien in partjes gesneden500 g
-
40 g brandywitte rum40 g
-
gehakte tomaten, uit blik150 g
-
lente-uien gesneden100 g
-
gemengde kruiden, vers bijv. rozemarijn, munt en tijm (zie tip)25 g
-
rode wijn100 g
-
vloeibare rundsbouillon300 g
-
roggebrood (ongeveer 1000 g)1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1527.9 mg
Eiwitten
40.5 g
Calorieën
2553.4 kJ /
610 kcal
Vetten
23.2 g
Vezels
8.3 g
Verzadigd vet
6.6 g
Koolhydraten
52.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Zalm met rijst en champignons
30min
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Mojito
5min
Spiesje van konijn, appel en pruim
1u.
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1u. 15min
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2u. 30min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1u. 30min
Vegan kruimeldeeg
45min
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen