Apparaten en accessoires
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Voorbereiding. 30min
Totaal 6u. 30min
6 portie
Ingrediënten
-
bloem50 g
-
zout2 tl
-
peper, vers gemalen1 snuifje
-
kalfsvlees stuk, pezen vrij in blokjes gesneden (ongeveer 5 cm x 5 cm)800 g
-
verse korianderbladeren (zie tip)10 g
-
verse peterseliebladeren (zie tip)10 g
-
verse basilicumbladeren (zie tip)10 g
-
olijfolie20 g
-
spekblokjes200 g
-
500 g rode uien, in partjes gesnedenuien in partjes gesneden500 g
-
40 g brandywitte rum40 g
-
gehakte tomaten, uit blik150 g
-
lente-uien gesneden100 g
-
gemengde kruiden, vers bijv. rozemarijn, munt en tijm (zie tip)25 g
-
rode wijn100 g
-
vloeibare rundsbouillon300 g
-
roggebrood (ongeveer 1000 g)1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1527.9 mg
Eiwitten
40.5 g
Calorieën
2553.4 kJ /
610 kcal
Vetten
23.2 g
Vezels
8.3 g
Verzadigd vet
6.6 g
Koolhydraten
52.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Butter Chicken
1u.
Zoete Aardappel Brood
5u. 25min
Mediterrane groentepasta
Geen beoordelingen
Cookie Monster Cheesecake IJs
8u. 25min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Geen beoordelingen
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Geen beoordelingen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Geen beoordelingen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1u. 15min
Simit - Turkse sesam bagel
2u. 10min
Chorizo Quiche
2u. 30min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1u. 20min