Apparaten en accessoires
Lams- en Quinoastoofpot
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
-
water350 g
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd (zie tips)20 g
-
uien bruin, gesneden in partjes150 g
-
knoflookteentjes2
-
olie met neutrale smaak1 eetlepel
-
selderstengel in stukjes gesneden (3 cm)1
-
tomatenpuree80 g
-
gemalen komijn2 tl
-
verse tijmblaadjes4 takjes
-
kippenbouillonpasta (zie tips)1 el
-
gemalen kaneel¼ tl
-
laurierblad, gedroogd1
-
wortelen in blokjes gesneden (3 cm)200 g
-
lamsvlees in blokjes gesneden (2-3 cm)500 - 600 g
-
quinoa100 g
-
zout om op smaak te brengen
-
zwarte peper, gemalen om op smaak te brengen
-
champignon de Paris, vers wit, in vier gesneden200 g
-
courgette in blokjes gesneden (approx. 2 cm)170 g
-
maïskorrels, bevroren90 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
27 g
Calorieën
1240.9 kJ /
295.5 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
5.7 g
Koolhydraten
20.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza met parmaham en walnoten
Geen beoordelingen
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Geen beoordelingen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1u. 50min
Glutenvrije appel- en citroentaart
1u. 30min
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Geen beoordelingen
Spaghetti carbonara
30min
Maanzaadslakken
Geen beoordelingen
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Risottata met kip en champignons
40min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min