
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Korstdeeg
- 400 g bloem en meer om te bestuiven
- 200 g boter in stukken
- 100 g water en meer om te weken
- 1 tl zout
Pâté
- 6 - 8 takjes verse peterselie enkel de bladeren
- 3 tl groene peperkorrels, op azijn
- 2 sneetjes wit brood (50 g)
- 100 g verse champignons
- 900 g varkensvlees mager, in stukken (2 cm)
- 150 g kippenlever schoongemaakt, in stukken
- 3 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 3 eieren
- 50 g melk
- 20 g zoete wijn (zoete sherry of Madeira)
- 50 g eendenlever, rauw
Afwerking
- bloem om te bestuiven
- 3 sneetjes spek ongerookt
- 1 ei geklopt
- water om te weken
- 3 gelatineblaadjes
- 350 g water
- 50 g zoete wijn (zoete sherry of Madeira)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 408 kcal / 1706 kJ
- Eiwitten
- 22.6 g
- Vetten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baklava kaastaart
Geen beoordelingen
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Dim sum 'Sieuw mai'
Geen beoordelingen
Paaspastei
Geen beoordelingen
Bearnaisesaus
15min
Gefermenteerde rode uien
96u.
Crème anglaise
15min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Havermoutrepen met kaas
45min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Aardappelkoekjes
45min