Apparaten en accessoires
Pâté in korst
Voorbereiding. 45min
Totaal 10u.
12 porties
Ingrediënten
Korstdeeg
-
bloem en meer om te bestuiven400 g
-
boter in stukken200 g
-
water en meer om te weken100 g
-
zout1 tl
Pâté
-
verse peterselie enkel de bladeren6 - 8 takjes
-
groene peperkorrels, op azijn3 tl
-
wit brood (50 g)2 sneetjes
-
verse champignons100 g
-
varkensvlees mager, in stukken (2 cm)900 g
-
kippenlever schoongemaakt, in stukken150 g
-
zout3 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
eieren3
-
melk50 g
-
zoete wijn (zoete sherry of Madeira)20 g
-
eendenlever, rauw50 g
Afwerking
-
bloem om te bestuiven
-
spek ongerookt3 sneetjes
-
ei geklopt1
-
water om te weken
-
gelatineblaadjes3
-
water350 g
-
zoete wijn (zoete sherry of Madeira)50 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Eiwitten
22.6 g
Calorieën
1706 kJ /
408 kcal
Vetten
24.2 g
Vezels
1.4 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Uiensoep
1u.
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Geen beoordelingen
Flammekuchen
Geen beoordelingen
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1u. 15min
Geel gekleurde eieren
55min
Frambozen - limoensorbet
Geen beoordelingen
Tomatenmannetjes
Geen beoordelingen
Vleesballetjes met parelrijst
Geen beoordelingen
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5u. 15min
Eendenlever
33u.
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min