Bietencarpaccio met Burrata

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
8 portie

Ingrediënten

  • extra vergine olijfolie
    140 g
  • witte azijn
    60 g
  • citroensap
    30 g
  • Dijon mosterd
    1 tl
  • ahornsiroop
    15 g
  • basilicum, gedroogd
    5 tl
  • zout naar smaak
    ½ tl
  • zwarte peper, gemalen naar smaak
    ¼ tl
Bieten
  • rauwe babybiet bijgesneden
    800 g
  • water
    1100 g
  • rucola
    120 g
  • burrata in stukken gescheurd
    250 g
  • granaatappelpitten (optioneel)
    2 el
  • pecannoten (optioneel) gehakt
    2 el

Voeding per 1 portie

Calorieën 303.9 kcal / 1271.4 kJ
Eiwitten 9.1 g
Vetten 24.7 g
Koolhydraten 12.7 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 6.9 g
Natrium 436.8 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen