Apparaten en accessoires
Bietencarpaccio met Burrata
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
8 portie
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
basilicum, gedroogd5 tl
-
zout naar smaak½ tl
-
zwarte peper, gemalen naar smaak¼ tl
Bieten
-
rauwe babybiet bijgesneden800 g
-
water1100 g
-
rucola120 g
-
burrata in stukken gescheurd250 g
-
granaatappelpitten (optioneel)2 el
-
pecannoten (optioneel) gehakt2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
436.8 mg
Eiwitten
9.1 g
Calorieën
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Vetten
24.7 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
6.9 g
Koolhydraten
12.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Geen beoordelingen
Pindakaas Bosbessen Rolls
Geen beoordelingen
Groentepannenkoekjes
20min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Geen beoordelingen
Vegetarische hamburger
45min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Geen beoordelingen
Spinazieknoedels in tomatenragout
1u.
Quiche met Ricotta en Paprika
Geen beoordelingen
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Frisse koolsalade
15min
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min
Aardappelpuree met de Peeler
Geen beoordelingen