Apparaten en accessoires
Bietencarpaccio met Burrata
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
8 portie
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
basilicum, gedroogd5 tl
-
zout naar smaak½ tl
-
zwarte peper, gemalen naar smaak¼ tl
Bieten
-
rauwe babybiet bijgesneden800 g
-
water1100 g
-
rucola120 g
-
burrata in stukken gescheurd250 g
-
granaatappelpitten (optioneel)2 el
-
pecannoten (optioneel) gehakt2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
436.8 mg
Eiwitten
9.1 g
Calorieën
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Vetten
24.7 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
6.9 g
Koolhydraten
12.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Geen beoordelingen
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Glutenvrije appel- en citroentaart
1u. 30min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2u.
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1u. 15min
Hartige cashew roomkaas
Geen beoordelingen
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
IJs van Mango en Passievrucht
Geen beoordelingen
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Geen beoordelingen
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Geen beoordelingen
Thaise nachos
Geen beoordelingen
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min