Apparaten en accessoires
Bietencarpaccio met Burrata
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
8 portie
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
basilicum, gedroogd5 tl
-
zout naar smaak½ tl
-
zwarte peper, gemalen naar smaak¼ tl
Bieten
-
rauwe babybiet bijgesneden800 g
-
water1100 g
-
rucola120 g
-
burrata in stukken gescheurd250 g
-
granaatappelpitten (optioneel)2 el
-
pecannoten (optioneel) gehakt2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
436.8 mg
Eiwitten
9.1 g
Calorieën
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Vetten
24.7 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
6.9 g
Koolhydraten
12.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Geen beoordelingen
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Geen beoordelingen
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Geen beoordelingen
Lolly's met aardbeien
Geen beoordelingen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Gestoomde pesto broodjes
Geen beoordelingen
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Geen beoordelingen
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Geen beoordelingen
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1u. 40min
Quiche met Ricotta en Paprika
Geen beoordelingen