Apparaten en accessoires
Bietencarpaccio met Burrata
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
8 portie
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
basilicum, gedroogd5 tl
-
zout naar smaak½ tl
-
zwarte peper, gemalen naar smaak¼ tl
Bieten
-
rauwe babybiet bijgesneden800 g
-
water1100 g
-
rucola120 g
-
burrata in stukken gescheurd250 g
-
granaatappelpitten (optioneel)2 el
-
pecannoten (optioneel) gehakt2 el
Voeding per 1 portie
Calorieën
303.9 kcal /
1271.4 kJ
Eiwitten
9.1 g
Vetten
24.7 g
Koolhydraten
12.7 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
6.9 g
Natrium
436.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Harira
7u.
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Geen beoordelingen
Béarnaisesaus
Geen beoordelingen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Geen beoordelingen
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
Geen beoordelingen
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Geen beoordelingen
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Geen beoordelingen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1u.
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1u. 15min
Mango mojito
15min
Romige Aardappelsalade
Geen beoordelingen
Zomerse pastasalade
30min