Apparaten en accessoires
Bietencarpaccio met Burrata
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
8 portie
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
basilicum, gedroogd5 tl
-
zout naar smaak½ tl
-
zwarte peper, gemalen naar smaak¼ tl
Bieten
-
rauwe babybiet bijgesneden800 g
-
water1100 g
-
rucola120 g
-
burrata in stukken gescheurd250 g
-
granaatappelpitten (optioneel)2 el
-
pecannoten (optioneel) gehakt2 el
Voeding per 1 portie
Calorieën
303.9 kcal /
1271.4 kJ
Eiwitten
9.1 g
Vetten
24.7 g
Koolhydraten
12.7 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
6.9 g
Natrium
436.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
50 min
25 min
10 min
10 min
10 min
Brak ocen
40 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
20 min