Apparaten en accessoires
Krokant gebraad met moutbiersaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 40min
6 portie
Ingrediënten
-
uien gehalveerd200 g
-
teentje knoflook1
-
knolselder in stukjes (2-3 cm)100 g
-
boter in stukken40 g
-
water900 g
-
bier moutbier500 g
-
2 blokjes vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta2 volle tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
varkensvlees met zwoerd (bijvoorbeeld varkensschouder, ham of magere buik)1600 g
-
aardappelen in stukjes (2-3 cm)150 g
-
wortelen in stukjes (2-3 cm)150 g
-
karwijzaad (optioneel)1 - 2 tl
-
cacaopoeder (optioneel)1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
56 g
Calorieën
2388 kJ /
570 kcal
Vetten
30 g
Vezels
2.4 g
Koolhydraten
17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Crème brûlée op Portugese wijze
Geen beoordelingen
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Geen beoordelingen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Geen beoordelingen
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Verfrissende Melkdrank
5min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Geen beoordelingen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Groentepannenkoekjes
20min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
13u.
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min
Waterzooi van Kip
1u.