Apparaten en accessoires
Krokant gebraad met moutbiersaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 40min
6 portie
Ingrediënten
-
uien gehalveerd200 g
-
teentje knoflook1
-
knolselder in stukjes (2-3 cm)100 g
-
boter in stukken40 g
-
water900 g
-
bier moutbier500 g
-
2 blokjes vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta2 volle tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
varkensvlees met zwoerd (bijvoorbeeld varkensschouder, ham of magere buik)1600 g
-
aardappelen in stukjes (2-3 cm)150 g
-
wortelen in stukjes (2-3 cm)150 g
-
karwijzaad (optioneel)1 - 2 tl
-
cacaopoeder (optioneel)1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
56 g
Calorieën
2388 kJ /
570 kcal
Vetten
30 g
Vezels
2.4 g
Koolhydraten
17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Prime Board
Keine Bewertungen
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Keine Bewertungen
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Keine Bewertungen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 Std.
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Keine Bewertungen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1 Std. 40 Min
Groentesticks
Keine Bewertungen
Zeevruchtennat met champagne
Keine Bewertungen
Vanille-ijs
12 Std.
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min