Apparaten en accessoires
Krokant gebraad met moutbiersaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 40min
6 portie
Ingrediënten
-
uien gehalveerd200 g
-
teentje knoflook1
-
knolselder in stukjes (2-3 cm)100 g
-
boter in stukken40 g
-
water900 g
-
bier moutbier500 g
-
2 blokjes vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta2 volle tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
varkensvlees met zwoerd (bijvoorbeeld varkensschouder, ham of magere buik)1600 g
-
aardappelen in stukjes (2-3 cm)150 g
-
wortelen in stukjes (2-3 cm)150 g
-
karwijzaad (optioneel)1 - 2 tl
-
cacaopoeder (optioneel)1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
56 g
Calorieën
2388 kJ /
570 kcal
Vetten
30 g
Vezels
2.4 g
Koolhydraten
17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Prime Board
Geen beoordelingen
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Geen beoordelingen
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Geen beoordelingen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1u.
Spiesje van konijn, appel en pruim
1u.
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Geen beoordelingen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1u. 15min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1u. 40min
Groentesticks
Geen beoordelingen
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Vanille-ijs
12u.
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min