Apparaten en accessoires
Krokant gebraad met moutbiersaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 40min
6 portie
Ingrediënten
-
uien gehalveerd200 g
-
teentje knoflook1
-
knolselder in stukjes (2-3 cm)100 g
-
boter in stukken40 g
-
water900 g
-
bier moutbier500 g
-
vleesbouillonpasta2 volle tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
varkensvlees met zwoerd (bijvoorbeeld varkensschouder, ham of magere buik)1600 g
-
aardappelen in stukjes (2-3 cm)150 g
-
wortelen in stukjes (2-3 cm)150 g
-
karwijzaad (optioneel)1 - 2 tl
-
cacaopoeder (optioneel)1 tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
570 kcal /
2388 kJ
Eiwitten
56 g
Vetten
30 g
Koolhydraten
17 g
Vezels
2.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
1 godz. 10 min
55 min
50 min
1 godz. 10 min
1 godz. 10 min
40 min
1 godz.
30 min
45 min
9 godz.
2 godz. 10 min
1 godz. 10 min