Apparaten en accessoires
Krokant gebraad met moutbiersaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 40min
6 portie
Ingrediënten
-
uien gehalveerd200 g
-
teentje knoflook1
-
knolselder in stukjes (2-3 cm)100 g
-
boter in stukken40 g
-
water900 g
-
bier moutbier500 g
-
2 blokjes vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta2 volle tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
varkensvlees met zwoerd (bijvoorbeeld varkensschouder, ham of magere buik)1600 g
-
aardappelen in stukjes (2-3 cm)150 g
-
wortelen in stukjes (2-3 cm)150 g
-
karwijzaad (optioneel)1 - 2 tl
-
cacaopoeder (optioneel)1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
56 g
Calorieën
2388 kJ /
570 kcal
Vetten
30 g
Vezels
2.4 g
Koolhydraten
17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Geen beoordelingen
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Balletjes in tomatensaus
1u. 10min
Zalm met rijst en champignons
30min
Butter Chicken
1u.
Spaghetti Bolognese
40min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3u. 30min
Spaghetti carbonara
30min
Garnaalkroketten
Geen beoordelingen
Portugees brood (Pão de água)
3u. 30min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min