Apparaten en accessoires
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 45min
6 portie
Ingrediënten
-
witte wijn50 g
-
spek, elk soort12 sneetje
-
uien in stukken gesneden (4 cm)300 g
-
rode paprika's in stukken gesneden (4 cm)300 g
-
teentjes knoflook2
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes (4 cm)450 g
-
olie om te bakken
-
gehakte tomaten, uit blik250 g
-
honing15 g
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
water850 g
-
zoete paprikapoeder1 volle tl
-
komijn, gemalen1 tl
-
peper, gemalen¾ tl
-
basmati rijst250 g
-
peterselie, vers gehakt
Voeding per 1 portie
Calorieën
578.3 kcal /
2419.8 kJ
Eiwitten
28.3 g
Vetten
29.3 g
Koolhydraten
47.1 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
8.8 g
Natrium
1221.5 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux