Apparaten en accessoires
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 45min
6 portie
Ingrediënten
-
witte wijn50 g
-
spek, elk soort12 sneetje
-
uien in stukken gesneden (4 cm)300 g
-
rode paprika's in stukken gesneden (4 cm)300 g
-
teentjes knoflook2
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes (4 cm)450 g
-
olie om te bakken
-
gehakte tomaten, uit blik250 g
-
honing15 g
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
water850 g
-
zoete paprikapoeder1 volle tl
-
komijn, gemalen1 tl
-
peper, gemalen¾ tl
-
basmati rijst250 g
-
peterselie, vers gehakt
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1221.5 mg
Eiwitten
28.3 g
Calorieën
2419.8 kJ /
578.3 kcal
Vetten
29.3 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
8.8 g
Koolhydraten
47.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Quiche met kool en broccoli
1u. 30min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Mediterrane groentepasta
Geen beoordelingen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1u. 50min
Crème brûlée op Portugese wijze
Geen beoordelingen
Aardappelen met Varkensribbetjes
Geen beoordelingen
Butter Chicken
1u.
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Geen beoordelingen
Spookachtige pizza
Geen beoordelingen
Dadel- en Haverdrank
20min