Apparaten en accessoires
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 45min
6 portie
Ingrediënten
-
witte wijn50 g
-
spek, elk soort12 sneetje
-
uien in stukken gesneden (4 cm)300 g
-
rode paprika's in stukken gesneden (4 cm)300 g
-
teentjes knoflook2
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes (4 cm)450 g
-
olie om te bakken
-
gehakte tomaten, uit blik250 g
-
honing15 g
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
water850 g
-
zoete paprikapoeder1 volle tl
-
komijn, gemalen1 tl
-
peper, gemalen¾ tl
-
basmati rijst250 g
-
peterselie, vers gehakt
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1221.5 mg
Eiwitten
28.3 g
Calorieën
2419.8 kJ /
578.3 kcal
Vetten
29.3 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
8.8 g
Koolhydraten
47.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Geen beoordelingen
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Geen beoordelingen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Geen beoordelingen
Pizza-Burrata
1u. 40min
Pizza lahmacun a la Turk
1u.
Cholent
Geen beoordelingen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Geen beoordelingen
Kip met 'mole verde' saus
1u.
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1u. 20min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1u. 45min
Sushi tacos
1u.