Apparaten en accessoires
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Voorbereiding. 30min
Totaal 5u. 30min
8 portie
Ingrediënten
Bereiding van kalkoen
-
kalkoen (5-6 kg, voor 8-10 personen)1
Romige vulling van pancetta, citroen en kruiden
-
citroenen alleen dunne schillen van de huid2
-
rozemarijn, vers alleen bladeren3 takjes
-
tijm, verse alleen bladeren6 takjes
-
pancetta in plakjes gesneden80 g
-
mascarpone150 g
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
ui in kwarten1
-
laurierblad, gedroogd5
-
witte wijn175 g
-
water175 g
Roosteren
-
varkensworst, gerookte (optioneel) met spek omhuld20
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1106.5 mg
Eiwitten
116.8 g
Calorieën
3849 kJ /
919.9 kcal
Vetten
42.4 g
Verzadigd vet
14.4 g
Koolhydraten
7.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Lasagne met Linzen
Geen beoordelingen
Rendang met Gele Kleefrijst
2u. 45min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Geen beoordelingen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2u.
Omelet Caprese
30min
Napolitaanse Pizza
Geen beoordelingen
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Geen beoordelingen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Pierogi met vlees
1u.
Levercake
1u. 50min
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Geen beoordelingen