Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 5u. 30min
8 portie

Ingrediënten

Bereiding van kalkoen
  • kalkoen (5-6 kg, voor 8-10 personen)
    1
Romige vulling van pancetta, citroen en kruiden
  • citroenen alleen dunne schillen van de huid
    2
  • rozemarijn, vers alleen bladeren
    3 takjes
  • tijm, verse alleen bladeren
    6 takjes
  • pancetta in plakjes gesneden
    80 g
  • mascarpone
    150 g
  • zeezout
    ½ tl
  • zwarte peper, gemalen
    ¼ tl
  • ui in kwarten
    1
  • laurierblad, gedroogd
    5
  • witte wijn
    175 g
  • water
    175 g
Roosteren
  • varkensworst, gerookte (optioneel) met spek omhuld
    20

Voeding per 1 portie

Calorieën 919.9 kcal / 3849 kJ
Eiwitten 116.8 g
Vetten 42.4 g
Koolhydraten 7.3 g
Verzadigd vet 14.4 g
Natrium 1106.5 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen