Apparaten en accessoires
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Voorbereiding. 30min
Totaal 5u. 30min
8 portie
Ingrediënten
Bereiding van kalkoen
-
kalkoen (5-6 kg, voor 8-10 personen)1
Romige vulling van pancetta, citroen en kruiden
-
citroenen alleen dunne schillen van de huid2
-
rozemarijn, vers alleen bladeren3 takjes
-
tijm, verse alleen bladeren6 takjes
-
pancetta in plakjes gesneden80 g
-
mascarpone150 g
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
ui in kwarten1
-
laurierblad, gedroogd5
-
witte wijn175 g
-
water175 g
Roosteren
-
varkensworst, gerookte (optioneel) met spek omhuld20
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1106.5 mg
Eiwitten
116.8 g
Calorieën
3849 kJ /
919.9 kcal
Vetten
42.4 g
Verzadigd vet
14.4 g
Koolhydraten
7.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Geen beoordelingen
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1u. 30min
Rijst met Zeevruchten
Geen beoordelingen
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Geen beoordelingen
Tarbot in champagnesaus
Geen beoordelingen
Pistache Kunafa Brownie
Geen beoordelingen
Dadel- en Haverdrank
20min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Geen beoordelingen
Popcorn-ijs
Geen beoordelingen
Portugees brood (Pão de água)
3u. 30min
Chocolade-Fudgecake
Geen beoordelingen