Apparaten en accessoires
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Voorbereiding. 30min
Totaal 5u. 30min
8 portie
Ingrediënten
Bereiding van kalkoen
-
kalkoen (5-6 kg, voor 8-10 personen)1
Romige vulling van pancetta, citroen en kruiden
-
citroenen alleen dunne schillen van de huid2
-
rozemarijn, vers alleen bladeren3 takjes
-
tijm, verse alleen bladeren6 takjes
-
pancetta in plakjes gesneden80 g
-
mascarpone150 g
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
ui in kwarten1
-
laurierblad, gedroogd5
-
witte wijn175 g
-
water175 g
Roosteren
-
varkensworst, gerookte (optioneel) met spek omhuld20
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1106.5 mg
Eiwitten
116.8 g
Calorieën
3849 kJ /
919.9 kcal
Vetten
42.4 g
Verzadigd vet
14.4 g
Koolhydraten
7.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Geen beoordelingen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Vegan Burgers
Geen beoordelingen
Mojito
5min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Geen beoordelingen
Cijfertaart
Geen beoordelingen
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Geen beoordelingen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Nyonya kip-curry bun
Geen beoordelingen
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Geen beoordelingen
Gazpacho
1u. 15min