Apparaten en accessoires
Rijstschotel met appelen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 45min
10 portie
Ingrediënten
-
witte korte korrel rijst, voor rijstpudding250 g
-
melk800 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten100 gram
-
zout1 snuifje
-
vanillesuiker1 tl
-
rum (optioneel) naar smaak2 - 3 el
-
rozijnen (optioneel) naar smaak2 - 3 el
-
zure appel geschild, zonder klokhuis, in stukken gesneden600 g
-
citroensap, vers geperst20 g
-
suiker plus extra om te bestrooien80 gram
-
eieren5
-
citroen-zout pasta, zelfgemaakt (zie tip)1 tl
-
kaneel, gemalen (optioneel)½ tl
-
geschaafde amandelen100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
91.9 mg
Eiwitten
9.7 g
Calorieën
1556.6 kJ /
372 kcal
Vetten
18.4 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
44.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Geen beoordelingen
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
Appel Pinda Rolls
Geen beoordelingen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Druiven en cava trifle
Geen beoordelingen
Tarbot in champagnesaus
Geen beoordelingen
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Geen beoordelingen
Lamsspiesjes
Geen beoordelingen
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1u. 25min
Sinaasappelconfituur met Campari
1u. 35min
Pico de Gallo
Geen beoordelingen