Apparaten en accessoires
Rijstschotel met appelen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 45min
10 portie
Ingrediënten
-
witte korte korrel rijst, voor rijstpudding250 g
-
melk800 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten100 gram
-
zout1 snuifje
-
vanillesuiker1 tl
-
rum (optioneel) naar smaak2 - 3 el
-
rozijnen (optioneel) naar smaak2 - 3 el
-
zure appel geschild, zonder klokhuis, in stukken gesneden600 g
-
citroensap, vers geperst20 g
-
suiker plus extra om te bestrooien80 gram
-
eieren5
-
citroen-zout pasta, zelfgemaakt (zie tip)1 tl
-
kaneel, gemalen (optioneel)½ tl
-
geschaafde amandelen100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
91.9 mg
Eiwitten
9.7 g
Calorieën
1556.6 kJ /
372 kcal
Vetten
18.4 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
44.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Geen beoordelingen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Geen beoordelingen
Groene biscuittaart
Geen beoordelingen
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Geen beoordelingen
Crumble met peren en crème van ricotta
1u.
Driekoningentaart met pompoen
Geen beoordelingen
Veen- en vlierbessen punch
Geen beoordelingen
Frambozen - limoensorbet
Geen beoordelingen
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1u. 10min
Boemkool buffalo hapjes
35min