Apparaten en accessoires
Béchamelsaus
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
1 pot
Ingrediënten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)40 - 80 g
-
melk500 - 1000 g
-
bloem40 - 80 g
-
zout½ - 1 tl
-
peper, gemalen2 - 4 snuifje
-
nootmuskaat, gemalen2 - 4 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Natrium
1672 mg
Eiwitten
41 g
Calorieën
6332 kJ /
1511 kcal
Vetten
103 g
Vezels
3.4 g
Verzadigd vet
62 g
Koolhydraten
106 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Veelzijdige gladde soep
45min
Bolognesesaus
1u. 15min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30min
Bechamelsaus
15min
Macaroni met ham en kaas
1u. 20min
Vanille-ijs
12u.
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min
Bechamelsaus
15min
Aardappelpuree
45min
Koninginnenhapje
55min