Apparaten en accessoires
Béchamelsaus
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
1 pot
Ingrediënten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)40 - 80 g
-
melk500 - 1000 g
-
bloem40 - 80 g
-
zout½ - 1 tl
-
peper, gemalen2 - 4 snuifje
-
nootmuskaat, gemalen2 - 4 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Natrium
1672 mg
Eiwitten
41 g
Calorieën
6332 kJ /
1511 kcal
Vetten
103 g
Vezels
3.4 g
Verzadigd vet
62 g
Koolhydraten
106 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
De eerste hap: Kip en Groenten
Geen beoordelingen
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Geen beoordelingen
Spaghetti Bolognese
40min
Bechamelsaus
15min
Knapperig brood
Geen beoordelingen
Wit Brood
Geen beoordelingen
Macaroni met ham en kaas
1u. 20min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min
Bearnaisesaus
20min
Pompoensoep met room
35min
Bechamelsaus
15min
Aardappelpuree
45min