Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
4 portie

Ingrediënten

  • varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes (2 cm)
    200 g
  • chorizo in blokjes van 2 cm (zie tip)
    100 g
    100 g baconblokje
  • witte wijn
    250 g
  • laurierbladeren, gedroogd
    2
  • zoete paprikapoeder
    1 el
  • teentjes knoflook heel, fijngemaakt
    2
  • zout
    ½ tl
  • zwarte peper, gemalen
    3 snuifjes
  • olie
    20 g
    20 g olijfolie
  • rode paprika in stukken gesneden (2 cm)
    200 g
  • gele ui in partjes gesneden
    170 g
  • water
    150 g
  • garnalen, rauwe, grote
    200 g
  • venussschelp, vers, schoongemaakt schoongemaakt
    200 g
  • korianderblad, vers plus extra voor garnering
    10 gram

Voeding per 1 portie

Calorieën 410.7 kcal / 1718.2 kJ
Eiwitten 32.3 g
Vetten 20.2 g
Koolhydraten 13.1 g
Vezels 2.6 g
Verzadigd vet 5.4 g
Natrium 1508.1 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen