Apparaten en accessoires
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
4 portie
Ingrediënten
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes (2 cm)200 g
-
100 g baconblokjechorizo in blokjes van 2 cm (zie tip)100 g
-
witte wijn250 g
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
zoete paprikapoeder1 el
-
teentjes knoflook heel, fijngemaakt2
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen3 snuifjes
-
20 g olijfolieolie20 g
-
rode paprika in stukken gesneden (2 cm)200 g
-
gele ui in partjes gesneden170 g
-
water150 g
-
garnalen, rauwe, grote200 g
-
venussschelp, vers, schoongemaakt schoongemaakt200 g
-
korianderblad, vers plus extra voor garnering10 gram
-
korianderbladeren, vers grof gehakt, voor de garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1508.1 mg
Eiwitten
32.3 g
Calorieën
1718.2 kJ /
410.7 kcal
Vetten
20.2 g
Vezels
2.6 g
Verzadigd vet
5.4 g
Koolhydraten
13.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Geen beoordelingen
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Geen beoordelingen
Gevouwen kruidenbrood
1u. 10min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Geen beoordelingen
Fruit ijs
5min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1u. 20min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Geen beoordelingen
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Creatief Basisbrood
45min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Geen beoordelingen