Apparaten en accessoires
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
4 portie
Ingrediënten
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes (2 cm)200 g
-
100 g baconblokjechorizo in blokjes van 2 cm (zie tip)100 g
-
witte wijn250 g
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
zoete paprikapoeder1 el
-
teentjes knoflook heel, fijngemaakt2
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen3 snuifjes
-
20 g olijfolieolie20 g
-
rode paprika in stukken gesneden (2 cm)200 g
-
gele ui in partjes gesneden170 g
-
water150 g
-
garnalen, rauwe, grote200 g
-
venussschelp, vers, schoongemaakt schoongemaakt200 g
-
korianderblad, vers plus extra voor garnering10 gram
-
korianderbladeren, vers grof gehakt, voor de garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1508.1 mg
Eiwitten
32.3 g
Calorieën
1718.2 kJ /
410.7 kcal
Vetten
20.2 g
Vezels
2.6 g
Verzadigd vet
5.4 g
Koolhydraten
13.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Cider-Kipstoofpot
Keine Bewertungen
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Keine Bewertungen
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Keine Bewertungen
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Keine Bewertungen
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Keine Bewertungen
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 Std. 15 Min
Alpenmacaroni
45 Min
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
Groentesticks
Keine Bewertungen
Risottata met kip en champignons
40 Min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 Min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 Min