Apparaten en accessoires
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
4 portie
Ingrediënten
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes (2 cm)200 g
-
chorizo in blokjes van 2 cm (zie tip)100 g
-
witte wijn250 g
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
zoete paprikapoeder1 el
-
teentjes knoflook heel, fijngemaakt2
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen3 snuifjes
-
olie20 g
-
rode paprika in stukken gesneden (2 cm)200 g
-
gele ui in partjes gesneden170 g
-
water150 g
-
garnalen, rauwe, grote200 g
-
venussschelp, vers, schoongemaakt schoongemaakt200 g
-
korianderblad, vers plus extra voor garnering10 gram
Voeding per 1 portie
Calorieën
410.7 kcal /
1718.2 kJ
Eiwitten
32.3 g
Vetten
20.2 g
Koolhydraten
13.1 g
Vezels
2.6 g
Verzadigd vet
5.4 g
Natrium
1508.1 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
50 Min
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen