Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 600 g de remolacha cruda pelada y en trozos (ver sugerencia)
- 500 g de agua
- 400 g de lentejas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 30 g de cebolla de verdeo
- 90 g de aceite de oliva
- 45 g de vinagre
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1653 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 10.4 g
- Natrium
- 1067.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rabillo de ternera al chimichurri
2j
Pan artesanal TM6
5h
Flan de coco
5h 40min
Sarraceno con tomates cherry y albahaca (sin gluten)
Geen beoordelingen
Yoghurt de vainilla
12h 20min
Cheesecake con Baklava (Black Diamond)
4 Std.
Goulash
1 Std. 40 Min
Carbonada
1 Std. 15 Min
Choux y eclairs
1j 30 menit
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40 min
Tarta de chocolate blanco con frambuesas
2j
Budín de pan
3sa