Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hidratación del tomate
- 40 g de tomates deshidratados en trozos
- 250 g de agua hirviendo
Pasta
- 50 g de queso parmesano troceado
- 50 g de aceitunas negras sin carozo
- 150 g de cebolla cortada en cuatro
- ½ diente de ajo sin la raíz
- 35 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de orégano
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 200 g de pasta corta (caracoles, espirales, corbatitas, etc.)
- 50 g de crema de leche
- 5 g de hojas de albahaca fresca troceadas con la mano
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1290 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 25.3 g
- Vetten
- 18.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50 min
Plateada al jugo
3h 40min
Sopa fría de pepino
15 min
Ensalada de papas con aliño alemán
1h 25 min
Merenguitos de dulce de leche
2 Std.
Arroz Turco
40 min
Crema marmoleada de garbanzos y espinacas
40 min
Polenta gratinada
45 min
Causa peruana de camarones
2h 50min
Caldillo de congrio
1 Std. 45 Min
Ensalada de papa y huevo
25 Min
Lasaña de carne mechada
3 godz. 5 min