Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hidratación del tomate
- 40 g de tomates deshidratados en trozos
- 250 g de agua hirviendo
Pasta
- 50 g de queso parmesano troceado
- 50 g de aceitunas negras sin carozo
- 150 g de cebolla cortada en cuatro
- ½ diente de ajo sin la raíz
- 35 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de orégano
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 200 g de pasta corta (caracoles, espirales, corbatitas, etc.)
- 50 g de crema de leche
- 5 g de hojas de albahaca fresca troceadas con la mano
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1290 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 25.3 g
- Vetten
- 18.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse de cilantro
4h 15min
Salsa de 4 quesos
20 min
Huevos medios duros (4 piezas)
20 min
Tiradito de camarones con pasta de ají amarillo
1h 25min
Arroz sabroso
25 min
Atún con quinoa y salsa de mango
1h
Arroz basmati con verduras y salsa de almendras
1h
Focaccia con cebolla y romero
2 godz. 30 min
Lasaña de carne mechada
3h 5 min
Pasta de ave palta y ave pimentón
35min
Queque clásico
1h 20 min
Chardonnay sour
10 min