![Hinojo en cuartos al vapor (200-400 g) en cestillo Hinojo en cuartos al vapor (200-400 g) en cestillo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1A313514-147E-4DF9-9F2F-E32EC3CCCEBB/Derivates/7b7ce171-b44a-40d9-b242-a2da9b0fa22f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 200 - 400 g de bulbos de hinojo, en cuartos
- Voeding
- per 100 gramos
- Calorieën
- 96 kJ / 23 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 25 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de nuez
1h 5min
Tarta vegana de verduras con harina de garbanzo
1h 5min
Bowl arcoíris
1h 15min
Col al vapor (300 g) en cestillo
15min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15min
Pelar jengibre
10min
Col al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 min
Remolacha cocida (Pelar)
40 min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min