Rosa gebratene Rindersteaks mit Sauce Béarnaise

4.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 20min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Zitronensaft
    30 g
  • Rinderfiletsteaks (à 180-200 g, 3 cm dick)
    4
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer
    ¾ TL
  • Thymian
    4 Zweige
  • Schalotten halbiert
    50 g
  • Estragon abgezupft
    1 - 2 Stängel
  • trockener Weißwein
    50 g
  • Weißweinessig
    1 EL
  • Butter in Stücken, und etwas mehr zum Braten
    200 g
  • Eigelb
    4

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 1365 mg
Eiwitten 71 g
Calorieën 4941 kJ / 1181 kcal
Vetten 96 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 49 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...