Rosa gebratene Rindersteaks mit Sauce Béarnaise

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 20min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Zitronensaft
    30 g
  • Rinderfiletsteaks (à 180-200 g, 3 cm dick)
    4
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer
    ¾ TL
  • Thymian
    4 Zweige
  • Schalotten halbiert
    50 g
  • Estragon abgezupft
    1 - 2 Stängel
  • trockener Weißwein
    50 g
  • Weißweinessig
    1 EL
  • Butter in Stücken, und etwas mehr zum Braten
    200 g
  • Eigelb
    4

Voeding per 1 Portion

Calorieën 1181 kcal / 4941 kJ
Eiwitten 71 g
Vetten 96 g
Koolhydraten 4 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 49 g
Natrium 1365 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...