Hirschgulasch-Suppe

Hirschgulasch-Suppe

4.9 210 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebeln halbiert
    300 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Öl
    1 EL
  • Gulasch-Gewürzmischung (siehe Tipp)
    1 TL
  • Wild-Gewürz
    1 TL
  • Tomatenmark
    30 g
  • Salz
    2 TL
  • Hirschbraten in Würfeln (2,5 cm)
    700 g
  • Wildfond
    600 g
  • Mehl
    35 g
  • Rotwein, trocken
    150 g
  • Kartoffeln in Würfeln (2 cm)
    200 g
  • braune Champignons geviertelt
    250 g
  • Preiselbeerkompott
    70 g

Voeding per 1 Portion

Calorieën 311 kcal / 1301 kJ
Eiwitten 40 g
Vetten 5 g
Koolhydraten 21 g
Vezels 3.1 g
Verzadigd vet 1 g
Natrium 846 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...