Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Suppengrün (ca. 300 g), in Stücken (z.B. Sellerie, Möhre, Porree)
- 15 g Öl
- 500 g Wildschwein-Hackfleisch
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 500 g passierte Tomaten
- 50 g Tomatenmark
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
- 2 TL Gewürzpaste
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 500 g Nudeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1275 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1h
Bolognesesauce
45min
Lammkeule mit Reis und Bohnen
10h
Ungarische Gulaschsuppe
2h
Erdäpfelpüree wie handgestampft
40min
Ungarisches Paprikagulasch
2h
Hirschgulasch-Suppe
1h 30min
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Cheesecakes
2h 10min
Wildgulasch mit Schokolade
3 Std. 50 Min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4 Std. 15 Min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3 Std. 50 Min
Smoked Gulasch mit Bacon
4h