Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 Stängel Dill, abgezupft
- 150 g Saure Sahne
- 50 g Öl
- 15 g Weißweinessig
- 10 g Senf, mittelscharf
- 10 g Honig
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 500 g Wasser
- 700 g Kartoffeln, festkochend, klein (Drillinge), mit Schale
- 4 Eier (Gr. M), gewaschen
- 250 g Spargel, grün, dünne Stangen, Enden abgeschnitten, in schrägen Stücken (3 cm)
- 1 Knoblauchzehe, in dünnen Scheiben
- 10 g Zucker
- 200 g Paprika, gemischt, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 150 g Räucherlachs, in Streifen (ca. 5 x 1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2022 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salat mit Steak-Streifen
35min
Nizza-Salat
40min
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30min
Salat mit gebratenem Hähnchen und Möhren
45min
Rotbarsch mit Tomaten, Möhren und Reis
50min
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1h 30min
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2u. 20min
Garnelen-Gemüse-Salat
40min
Champignon-Rucola-Salat
30min
Spargelsalat
20min
Lachsfilet mit Petersilienkruste und Dampfkartoffeln
40min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20min