Apparaten en accessoires
Guefilte fish
Voorbereiding. 5min
Totaal 45min
15 rebanadas
Ingrediënten
-
aceite para engrasar
-
120 g de cebolla en trozos
-
600 g de filetes de merluza fresca en trozos
-
1 huevo
-
30 g de azúcar
-
3 g de sal
-
½ cucharadita de pimienta negra molida
-
100 g de sémola
-
pimentón dulce
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 15 rebanadas
Natrium
1562.3 mg
Eiwitten
124.7 g
Calorieën
4432.4 kJ /
1059.4 kcal
Vetten
10.5 g
Vezels
14.9 g
Verzadigd vet
2.4 g
Koolhydraten
116.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cocina Judía
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Knishes de Papa y Varenikes
1u. 30min
Bastones de merluza con mayonesa de palta
35min
Babaganoush
50min
Ensalada detox
10min
Ñoquis de remolacha con pesto de rúcula y almendras
1u. 20min
Bruscheta de polenta, hongos y morrones
1u. 50min
Lahmayin
2u.
Leicaj
50min
Bastoncitos de fainá
1u. 30min
Sambusak
1u. 30min
Arroz Turco
40min
Jalá
2u.