Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ñoquis
- 5 g de perejil fresco
- 5 g de piel de limón (sin nada de parte blanca)
- 1 diente de ajo
- 200 g de leche
- 60 g de manteca
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 150 g de sémola
- 1 huevo
Salsa de ossobuco
- 1 zanahoria en trozos
- 1 diente de ajo
- 1 cebolla mediana en cuartos
- 1 puerro en trozos
- 2 cebollas de verdeo en trozos
- 1 rama de apio en trozos
- 40 g de aceite de oliva
- 500 g de ossobuco de ternera en cubos (2 cm) (sin hueso; retirar el tuétano y reservar)
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
- 100 g de vino de Oporto
- 250 g de puré de tomate
- 250 g de agua
- 2 cucharaditas de pimentón dulce
- 1 rama de tomillo fresco
-
2
cucharaditas de granos de pimienta rosa
of 2 cucharaditas de granos de pimienta variada - 5 g de perejil fresco picado para decorar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1414 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Pastel de pollo y batata extra dulce
1h
Cuscús con zanahoria, morrones y semillas de calabaza
Keine Bewertungen
Lasaña de zucchini
50 min
Mermelada de frutillas
1h 5min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55 min
Pan de carne con puré de papas
50 min
Ragú de Pollo con Polenta
45 min
Goulash
1h
Peceto al vapor con salsa de tomate
2h
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55 min
Bondiola con cremoso de batata
1 godz. 20 min