Compatibele versies
Cerdo asado con chutney, verduras, puré de camote y salsa de vino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cerdo asado
- 2 ramitas de perejil fresco
- 2 ramitas de cebollín
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 2 ramitas de cilantro fresco
- 2 ramitas de albahaca fresca
- 250 g pimiento,en tiras (1 cm)
- 300 g de jugo de manzana
- 10 g de aceite de oliva
- 2000 g de espaldilla de cerdo, limpia y deshuesada
- 10 g de mostaza
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- 2 hojas de laurel secas
- 2 clavos de olor
Verduras con chutney de manzana y chabacano, puré de camote y salsa de vino dulce
- 600 g de agua
- 500 g de zanahoria, en rebanadas (3 cm)
- 1 diente de ajo
- 80 g de cebolla, en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- 10 g chile, fresco, en rebanadas finas
- 200 g de manzana (cualquier tipo), en cubos (1 cm)
- 80 g de chabacano, fresco, congelado o seco
- 80 g de azúcar morena
- 25 g de vinagre balsámico con manzana
- ¼ cdita de jengibre seco en polvo
- 5 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 2 ½ cdita de sal
- 400 g de floretes de brócoli
- 1000 g de camote naranja, cortado en trozos (3 cm)
- 300 g de caldo de verduras
-
100
g de crema de coco
of 100 g de leche de coco - 250 g de vino tinto dulce, Málaga o Pedro Ximenez
- 30 g de jugo de naranja, recién exprimido
- 1 cdita de fécula de maíz
- 50 g de crema (35% grasa)
- 10 g de granada (opcional)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2161 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 25.6 g
- Koolhydraten
- 15.4 g
- Vetten
- 38.8 g
- Verzadigd vet
- 13.3 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 511.7 mg