Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de mantequilla
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 1000 - 1200 g de solomillo de ternera limpio (en un trozo de 20 cm de largo) y salpimentado
- 1 cucharada de mostaza de Dijon
- 300 g de setas frescas en trozos (champiñón, seta de cardo, boletus, etc.)
- 50 g de castañas cocidas peladas
- 80 g de chalotas
- ½ cucharadita de tomillo seco
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 20 g de vino de Madeira
- 100 g de foie mi-cuit de pato
- 6 - 8 lonchas de jamón serrano (muy finas)
- 1 lámina de masa de hojaldre de aprox. 25x35 cm (de 5 mm de grosor)
- 1 huevo batido para pintar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1469 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 28.86 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 21.33 g
- Vezels
- 1.38 g
Alternatieve recepten
Crujientes de carrillera ibérica al vino tinto con dátiles
2 godz. 20 min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1h 50 min.
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40 min.
Salsa de carne. Verduras al vapor
50 Min
Fondue de carne (borgoña)
1h
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25h
Solomillo de cerdo Wellington con foie y mermelada de frambuesa (MEATER)
40 min.
Solomillo Wellington con puré de patata, zanahorias y salsa de vino dulce (MEATER)
2 Std. 40 Min
Brochetas de pollo tandoori y anacardos
2h 45 min.
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30 min.
Solomillo en costra de hojaldre
40 min.
Berenjenas rellenas mallorquinas
2h 10 min.