Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Adobo
- 4 dientes de ajo
-
1
ramita de perejil fresco picado
of 1 cucharadita de perejil seco - 2 ramitas de tomillo fresco
- 50 g de aceite de oliva
- 30 g de vinagre
- 50 g de vino blanco
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de sal
Cordero
- 2 paletillas de cordero (1800-2000 g) cortadas en dos
- 1650 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1635 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 28.35 g
- Koolhydraten
- 1.21 g
- Vetten
- 30.09 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Conejo a las finas hierbas
50 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
40min
Ensalada de bogavante en salpicón
50 Min
Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas
3h
Cigalas al ajillo
20 min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2h 50 min
Costillas asadas y champiñones al ajillo
1h
Pierna de cordero lechal asada con piquillos y patatas
1 godz. 40 min
Costillar de cerdo asado al chimichurri con ensalada de patata y palmitos
1h 5min
Rape en salsa americana
1h
Cochinillo asado con patatas panadera
2 godz. 30 min