Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Adobo
- 4 dientes de ajo
-
1
ramita de perejil fresco picado
of 1 cucharadita de perejil seco - 2 ramitas de tomillo fresco
- 50 g de aceite de oliva
- 30 g de vinagre
- 50 g de vino blanco
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de sal
Cordero
- 2 paletillas de cordero (1800-2000 g) cortadas en dos
- 1650 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1635 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 28.35 g
- Koolhydraten
- 1.21 g
- Vetten
- 30.09 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Conejo picante con cebolla roja y cerveza
45min
Rape en salsa americana
1h
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 min
Cordero con manzanas
1h 45 min
Cordero al ajillo
1h
Arroz con bogavante
1h
Conejo a las finas hierbas
50min
Cochinillo asado con patatas panadera
2h 30min
Costillar de cerdo asado al chimichurri con ensalada de patata y palmitos
1h 5 min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min
Pierna de cordero lechal asada con piquillos y patatas
1h 40min
Cigalas al ajillo
20 min