Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Adobo
- 4 dientes de ajo
-
1
ramita de perejil fresco picado
of 1 cucharadita de perejil seco - 2 ramitas de tomillo fresco
- 50 g de aceite de oliva
- 30 g de vinagre
- 50 g de vino blanco
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de sal
Cordero
- 2 paletillas de cordero (1800-2000 g) cortadas en dos
- 1650 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1635 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 28.35 g
- Koolhydraten
- 1.21 g
- Vetten
- 30.09 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Conejo a las finas hierbas
50min
Perdices con salsa de chocolate
3 Std.
Piernas de cordero con dos rellenos
2h 15min
Conejo al estilo mediterráneo
45min
Merluza a la koskera
45min
Picantones a la cerveza
2h
Cochinillo asado con patatas panadera
2 Std. 30 Min
Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas
3 Std.
Codornices en escabeche de boletus
25h
Pierna de cordero lechal asada con piquillos y patatas
1h 40min
Costillar de cerdo asado al chimichurri con ensalada de patata y palmitos
1 godz. 5 min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2 Std. 50 Min