Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g curgete
- 50 g cenoura
- 40 g cebola
- 5 g aneto
- 5 g manjericão, só as folhas
- 100 g queijo-creme
- 3 ovos
- 2 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta preta
- 3 c. sopa de flocos de aveia
- 200 g atum em lata, ao natural escorrido
- 1 c. sopa de azeite
- Rúcula q.b. p/ guarnecer
- Tomate-cereja q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2142.5 kJ / 512.1 kcal
- Eiwitten
- 35.4 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 32.8 g
- Verzadigd vet
- 13.2 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 2885.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli com frango e azeitonas
50min
Fusilli com frango no forno
35 Min
Frango picado com polenta
45min
Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora
1h
Salmão com crosta de pesto de tomate seco e arroz de legumes
40min
Torta de atum e cogumelos com molho de tomate
1h
Croquetes surpresa
40min
Bolinhos gregos de curgete (Kolokithokeftedes) - TM6
45min
Empadão de lulas
1h 25min
Bica de azeite
Geen beoordelingen
Carbonara de salsichas
40min
Pescada de coentrada com puré de brócolos
55min