Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g salsa
- 500 g água
- 600 g postas de peixe-espada preto
- 2 c. chá de sal
- Manteiga q.b. p/ untar
- Pão ralado q.b. p/ polvilhar
- 200 g leite
- 2 fatias de pão s/ côdea, partidas em pedaços
- 30 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 145 g tomate maduro cortado em pedaços
- 4 ovos
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1238.1 kJ / 295.9 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 974.2 mg
Alternatieve recepten
Amêndoas cobertas com chocolate branco e coco
Geen beoordelingen
Compota de bacon
25 Min
Cachorro com camarão e maionese de pickles e coentros
30 Min
Croquetes recheados
2 Std. 30 Min
Tarte de uvas
2h
Rolo recheado com espinafres e queijo
50 Min
Compota de malagueta
35 dk
Caçarola de batata-doce e marshmallow
1sa
Frango cremoso com manteiga de especiarias (Murgh makhani)
1 Std. 15 Min
Folhados de cogumelos
40 dk
Pudim de bacalhau com molho de espinafres
1sa
Panacota com pêssego
3 Std. 15 Min