Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g azeite
- 120 g alho-francês, só a rama verde escura cortada em pedaços
- 70 g talo de aipo cortado em pedaços
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 50 g cogumelos frescos, só os pés
- 20 g gengibre cortado em pedaços
- 100 g agrião, só os pés
- 10 pés de salsa
- 5 pés de tomilho
-
4
folhas de laranjeira
of 4 tiras de casca de laranja, só a parte laranja - 1 c. chá de bagas de zimbro
- 1 c. chá de pimenta branca em grão
- 1 c. chá de sal
- 1650 g água
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 0 kJ / 20 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto de beterraba assada com amêndoa
30min
Polvo com creme de curgete
1h 5min
Lombos de coelho com rosmaninho em sous-vide e ninhos de batata-doce, curgete e cenoura
2h
Frango em vinho tinto
6 Std.
Grão aromatizado com sésamo
9 Std.
Caldo de legumes
45min
Bacalhau em sous-vide com risoto de beterraba e limão
2h 10min
Smoothie de kale
5min
Caldo de legumes sem sal
35min
Massa-mãe
360h
Caldo de peixe - TM5
25min
Creme de batata-doce, coco e cardamomo
55min