Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g azeite
- 120 g alho-francês, só a rama verde escura cortada em pedaços
- 70 g talo de aipo cortado em pedaços
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 50 g cogumelos frescos, só os pés
- 20 g gengibre cortado em pedaços
- 100 g agrião, só os pés
- 10 pés de salsa
- 5 pés de tomilho
-
4
folhas de laranjeira
of 4 tiras de casca de laranja, só a parte laranja - 1 c. chá de bagas de zimbro
- 1 c. chá de pimenta branca em grão
- 1 c. chá de sal
- 1650 g água
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 0 kJ / 20 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme de ervilhas da avó Adília
35 Min
Salmão com risoto de funcho
25 Min
Risoto com cebola caramelizada
1 Std.
Cebola frita com molho de iogurte
30 Min
Manteiga de manjericão
10min
Sanduíches com pesto de espinafres
1h 55 min
Caldo de galinha - TM5
1h 5min
Azeite de citrinos
168 Std.
Ovos escalfados com presunto e molho maltês
1 Std. 10 Min
Molho de tomate com azeitonas e alcaparras
1 Std.
Risoto de camarão, rúcula e cogumelos
30 Min
Risoto de cogumelos pleurotus com champanhe
35 Min