Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caril
- 3 maçãs golden s/ casca e s/ caroços
- 1 malagueta
- 100 g gengibre cortado em pedaços
- 1 talo de citronela cortado em pedaços
- 5 dentes de alho
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 50 g óleo de coco
- 10 g caril de madras
- 1000 g leite de coco
- 1000 g línguas de bacalhau demolhado
Arroz
- 1 dente de alho
- 3 vagens de cardamomo
- 20 g gengibre
- 20 g citronela
- 3 g pimenta preta
- 1100 g água
- 1 c. chá de sal
- 300 g arroz basmati
- Raspa de lima q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 5198.6 kJ / 1242.5 kcal
- Eiwitten
- 59.6 g
- Koolhydraten
- 112.2 g
- Vetten
- 50.7 g
- Verzadigd vet
- 46.1 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 776.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé de peixe
1h
Pato com ameixas e puré de couve-flor e batata
2h
Esparregado da Sena
15min
Filetes de dourada no forno com gengibre e esparregado de manjericão e avelã
50min
Caril Madras
5 min
Piza de arroz preto com creme de curgete, camarão salteado e requeijão
3h 40min
Filé de peru recheado com damascos
2 godz. 25 min
Sopa fria de pêssego e cenoura
1h 45min
Soufflé de peixe
1h 10min
Peru recheado com rolinhos de bacon, compota de figo e legumes assados
5h
Ganso de vitela com molho béarnaise e esparregado de nabiças
1h
Guisado de vitela em slow cooking
2h 10min