Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Molho barbecue
- 3 dentes de alho
- 20 g óleo de colza
- 250 g tomate triturado
- 120 g água
- 90 g vinagre de vinho branco
- 70 g açúcar mascavado
- 70 g mostarda
- 30 g molho inglês
- 1 - 1 ½ c. chá de piripíri
- 2 c. chá de paprika fumada
- ¼ c. chá de pimenta preta
- 1 c. chá de sal
Entrecosto
- 700 g entrecosto cortado em pedaços (3x10 cm aprox.) (ver dica)
- 15 g gengibre cortado em fatias (2 mm aprox.)
- 400 g água
- 600 g batata cortada em pedaços (3 cm aprox.)
- ½ c. chá de sal
- Óleo de colza q.b. p/ fritar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 4148 kJ / 991 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 76 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 1591 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
3 Std. 55 Min
Frango à caçador
2 Std. 45 Min
Lombinho de porco com bacon e manteiga fumada
1h 45min
Coxas de galinha teriyaki
2h
Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas
1h 40min
Caril de frango Cape Malay
1h
Rabo de boi
16 Std.
Ossobuco
5h 15min
Carne desfiada tradicional taiwanesa
1h 40min
Frango cremoso com manteiga de especiarias (Murgh makhani)
1h 15 min
Recheio de porco lento
5h 30min
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5h 20min