Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 100 g water
- 1 pinch dried instant yeast
- 100 g baker's flour
Dough
- 200 g water
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour, plus extra to dust
- 20 g unsalted butter
- 2 tsp sea salt
- 3 tsp barley malt powder (see Tips)
- extra virgin olive oil, to grease
- milk, to brush
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1040.7 kJ / 248.7 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 475.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40min
Cheat's Kaiser rolls
2h 30min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Cheese and bacon rolls
2 Std.
Freeform basic bread
1h 35min
Easy marshmallows
4 godz. 25 min
Hot Cross Buns
1h 55 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30min
Orange Caramel Choux Puffs
1h 20min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min