Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 100 g water
- 1 pinch dried instant yeast
- 100 g baker's flour
Dough
- 200 g water
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour, plus extra to dust
- 20 g unsalted butter
- 2 tsp sea salt
- 3 tsp barley malt powder (see Tips)
- extra virgin olive oil, to grease
- milk, to brush
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1040.7 kJ / 248.7 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 475.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche buns baked in a cast iron pot
2hod.
Pumpkin Butter
35min
Pickled Onions (TM6)
30min
Piri-piri spatchcock chicken
1h 30min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 phút
Peach Cobbler
2u. 35min
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
13h
Pumpkin Cinnamon Rolls
3h 40min
Pizza in Bianco
1h 20 min
Greek pita breads
1h 15min
Sourdough pizza base
3h 5min
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40min