Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 800 g de viande de bœuf à braiser (de préférence gîte, paleron, collier ou joue), coupée en cubes (2-3 cm)
- 350 g de vin rouge, de préférence corsé
Le jour même
- 200 - 250 g d'oignons, coupés en deux
- 3 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 400 - 500 g de carottes, coupées en rondelles
- 100 - 200 g de lard fumé, coupé en lardons
- 150 g d'eau
- 20 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni (laurier, thym et persil)
- 2 carrés de chocolat noir 70% de cacao (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1597.7 kJ / 381.8 kcal
- Eiwitten
- 33.7 g
- Koolhydraten
- 16.2 g
- Vetten
- 16.1 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 550.7 mg
Alternatieve recepten
Compote banane-kiwi
35 min
Bœuf bourguignon
1 Std. 40 Min
Filet mignon et pommes de terre au thym
40 min
Mijoté de lapin et purée de patate douce
1h 5min
Bœuf thaï et purée de patates douces
45 min
Compote pomme-banane
20 min
Cocotte de dorade, palourdes et crevettes au four
45 min
Brochettes de légumes et sauce au curry
40 min
Blanquette de veau cuisson lente
2 Std. 10 Min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3 Std. 15 Min
Poulet rôti, salade de haricots blancs au pesto de roquette
1 godz.
Cake marbré à la vapeur
1h 15min