Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 800 g de viande de bœuf à braiser (de préférence gîte, paleron, collier ou joue), coupée en cubes (2-3 cm)
- 350 g de vin rouge, de préférence corsé
Le jour même
- 200 - 250 g d'oignons, coupés en deux
- 3 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 400 - 500 g de carottes, coupées en rondelles
- 100 - 200 g de lard fumé, coupé en lardons
- 150 g d'eau
- 20 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni (laurier, thym et persil)
- 2 carrés de chocolat noir 70% de cacao (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1597.7 kJ / 381.8 kcal
- Eiwitten
- 33.7 g
- Koolhydraten
- 16.2 g
- Vetten
- 16.1 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 550.7 mg
Alternatieve recepten
Purée mousseline
40 Min
Hachis parmentier aux herbes, purée au paprika
1 godz. 45 min
Sauté de porc à la moutarde et panais
50 min
Omelette au cheddar à la truffe
30 min
Compote pomme-banane
20 min
Bœuf carotte en cuisson lente
3 godz.
Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles
1 Std.
Blanquette de veau
1 Std.
Bœuf bourguignon
1 godz. 40 min
Blanquette de veau cuisson lente
2 godz. 10 min
Aiguillettes de canard et purée de potiron à l'orange
45 min
Chantilly
5 Min