
Apparaten en accessoires
Spaghetti carbonara
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
de parmesan coupé en morceaux60 g
-
de pecorino (optioneel)30 g
-
échalote (30 g)1
-
de lardons150 g
-
d'huile d'olive extra vierge20 g
-
d'eau1200 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts¾ c. à café
-
de pâtes sèches, type spaghetti350 g
-
œufs3
-
jaune d'œuf1
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 - 2 pincées
Voeding per 1 portion
Calorieën
668.9 kcal /
2798.7 kJ
Eiwitten
28 g
Vetten
30.1 g
Koolhydraten
69.3 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
10.2 g
Natrium
974.7 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Mes pâtes à l'italienne
14 recepten
Frankrijk
Frankrijk